Produse 
Date firma
- Site-ul www.antiefractie.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de Astra Sisteme Integrate
- Email de contact: office@astra.com.ro
- Adresa de corespondenta: Calea Grivitei 198, sector 1, Bucuresti
- Telefon de contact: 031-425 68 83
 
Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Utilizand acest SITE, dumneavoastra (denumit in continuare „Utilizator” sau „User”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care Astra Sisteme Integrate le pune la dispozitie. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui site va rugam sa nu utilizati acest site.
 
I. Termeni referitori la utilizarea site-ului
1. Generalitati
SITE-ul pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu de comercialziare produse (seifuri, case de bani etc.), controlat de Astra Sisteme Integrate, care consta in servicii de informare, continut si posibilitatea de efectuare a tranzactiilor online facilitate de Astra Sisteme Integrate.
 
Acest Acord stabileste Termenii si Conditiile care se aplica in cazul utilizarii SITE-ului de catre User. Folosind acest SITE (in alte scopuri decat sa citeasca acest Acord pentru prima oara), Utilizatorul este de acord sa respecte toti Termenii si Conditiile care se gasesc aici. Dreptul de utilizare a acestui Site este rezervat personal Utilizatorului si nu este transmisibil altei persoane sau entitati. Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului, daca exista. Utilizatorul a luat la cunoastere ca, desi internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet si sunt in afara puterii Astra Sisteme Integrate , iar Astra Sisteme Integrate nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe internet. Desi obiectivul Astra Sisteme Integrate este sa faca SITE-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, SITE-ul ar putea fi indisiponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand – fara sa limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. Intelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea Internet Corp SRL, accesul la SITE poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.
 
Astra Sisteme Integrate are dreptul sa modifice sau sa intrerupa orice aspect sau functionalitate a SITE-ului, incluzand – fara sa se limita la, continutul, orele in care SITE-ul este accesibil sau echipamentul tehnic (hardware si software) necesar pentru a accesa site-ul. In plus, Astra Sisteme Integrate poate intrerupe propagarea / vizibilitatea oricarei categorii, portiuni sau informatii, poate schimba sau elimina orice metoda de transmitere si poate schimba vitezele de transmitere a informatiei sau alte caracteristici ale semnalului de transmitere.
 
Prin prezenta, se intelege ca aveti varsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Daca veti insa peste 16 ani dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi SITE-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui SITE. Nimeni cu varsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.
 
2. Modificarea Termenilor
Astra Sisteme Integrate  isi rezerva dreptul de a modifica, termina, anula oricare dintre Termenii si Conditiile si/sau Acordul de Confidentialitate ale SITE-ului in functie de cum considera necesar sau cum doreste. Aceste schimbari pot include, printre altele, adaugarea anumitor taxe. Daca Astra Sisteme Integrate  face modificari substantiale, va vom notifica prin email trimitand modificarile adreselor de email inregistrate o data cu contul dumneavoastra si / sau anuntand printr-un text in SITE modificarile aduse. Orice schimbari ale Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare cu putin timp inaintea trimiterii emailurilor catre utilizatorii inregistrati pe SITE sau inaintea postarii pe SITE a produselor cu modificarile aduse, atata vreme cat aceste modificari nu afecteaza produsele cumparate inainte de data in care au avut loc efectiv schimbarile. Aceste modificari vor intra in vigoare imediat pentru Utilizatorii noi ai SITE-ului si pentru orice produse cumparare de Utilizatorii noi. Va sugeram, deci, sa recititi acest anunt important care contine modificarile Termenilor si Conditiilor si a Acordului de Confidentialitate din cand in cand pentru a fi informat de aceste schimbari. Orice utilizare a acestui SITE de catre Utilizator dupa o astfel de notificare presupune acceptarea modificarilor din partea Utilizatorului.
 
3. Echipament
Utilizatorul va fi responsabil pentru obtinerea si mentinerea functionala tuturor echipamentele telefonice, calculatoare si alte echipamente necesare pentru accesul si utilizarea SITE-ului, si va achita toate cheltuielile legate de acest aspect. Astra Sisteme Integrate  nu va fi facuta responsabila pentru orice deteriorari aduse echipamentului Utilizatorului ca urmare a utilizarii SITE-ului.
 
4. Conduita Utilizatorului
SITE-ul sau oricare dintre site-urile existente acum sau pe viitor incluse in SITE sau disponibile prin link-uri externe gasite pe SITE (denumite in continuare „Microsite-uri”) sunt proprietate privata. Utilizarea si toate procesele interactive desfasurate pe SITE si / sau pe Microsite-uri trebuie sa fie in concordanta cu acesti Termeni si Conditii. Desi suntem de acord si incurajam interactivitatea pe SITE-ul nostru, insistam si cerem tuturor Utilizatorilor nostri sa se abtina de la toate activitatile care au legatura cu acest SITE sau cu Microsite-urile, care au scopuri atinse altfel decat in mod legal. Utilizatorul nu va posta sau transmite prin acest SITE materiale care incalca in orice fel drepturile celorlalti utilizatori, sau material care este ilegal, amenintator, abuziv, fals, care nu respecta drepturile de autor, vulgar, obscen, profan sau in alt fel respingator, care poate incuraja conduita care are ar putea fi interpretata ca activitate criminala, poate ofensa minoritatile care incalca orice lege sau care, fara acordul Astra Sisteme Integrate , obtinut in scris in prelabil, contine publicitate sau alte informatii legate de produse sau servicii. Orice conduita a User-ului care la discretia exclusiva a Astra Sisteme Integrate  incalca drepturile sau nu permite oricarui alt User sa foloseasca SITE-ul si / sau Microsite-urile este strict interzisa. Utilizatorul nu va utiliza acest SITE sau oricare dintre Microsite-uri pentru a incuraja sau face solicitari comerciale, religioase, politice sau pentru a face solicitari necomerciale, incluzand – fara a se limita la, solicitarea Utilizatorilor SITE-ului sau ale Microsite-urilor sa devina utilizatori ale altor servicii (fie ca sunt servicii online sau nu) care sunt in competitie directa/indirecta cu cele furnizate de catre Astra Sisteme Integrate .
Prevederile din articolul 4 se aplica in mod egal si exista pentru beneficiile Astra Sisteme Integrate , partenerii sai, Comerciantii si pentru terti, si toti vor avea dreptul sa foloseasca si sa intareasca aceste prevederi in mod direct sau din partea lor.
 
5. Copyright si Marci Inregistrate
Tot continutul prezent in SITE, incluzand Microsite-urile, este proprietatea exclusiva Astra Sisteme Integrate , sau este folosit cu permisiunea express a posesorului Marcii Inregistrate. COPIEREA, DISTRIBUIREA, TRANSMITEREA, POSTAREA, FOLOSIREA LINK-URILOR SAU MODIFICAREA SITE-ULUI SAU A ORICARUI DINTRE MICROSITE-URI FARA PERMISIUNEA IN SCRIS A Astra Sisteme Integrate  ESTE STRICT INTERZISA. Orice violare a acestui acord poate rezulta in incalcarea copyright-ului, a marcii inregistrate sau a oricarei alte proprietati intelectuale iar Userul poate fi tras la raspundere penala, conform Legii 9 / 1996, revizuita si completata.
 
SITE-ul si oricare dintre Microsite-uri contine material protejat de legea drepturilor de autor, marci inregistrate sau alte materiale inregistrate, incluzand, fara sa se limita la, text, programe software, fotografii, video-uri, grafica, muzica si sunet si tot continutul SITE-ului este protejat de legea drepturilor de autor. Astra Sisteme Integrate  are dreptul sa selecteze, coordoneze, aranjeze si sa promoveze astfel de materiale. Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa posteze, sa participe in transferul sau vanzarea, sa creeze variante derivate ale, sau in orce fel sa exploateze continutul partial sau in totalitate. Utilizatorul nu are voie sa descarce, printeze si /sau salveze materialul protejat pentru uzul personal al Utilizatorului, ecat daca este specificat in mod expres, nu este permisa copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea sau exploatarea comerciala a materialului descarcat fara acordul Astra Sisteme Integrate  sau acordul detinatorului drepturilor de autor. Daca copierea, redistribuirea sau publicarea materialului inregistrat este permisa, schimbarea sau stergerea atributiilor autorului nu vor fi permise. Utilizatorul a luat la cunostinta ca nu-i este permis sa-si asuma drepturi de autor prin descarcarea materialului protejat prin legea drepturilor de autor.
 
6. Politicile Dreptului De Autor
Astra Sisteme Integrate  isi rezerva dreptul sa inceteze acest acord cu oricare dintre Userii care incalca in mod repetat drepturile tertilor in cazul in care sunt primite reclamatii de la detinatorii drepturilor de autor sau de la reprezentatii acestora. Fara a limita urmatoarele, daca credeti ca exista material care intra sub incidenta drepturilor de autor si a fost copiat sau postat din / pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri incalcand drepturile de autor, veti furniza Astra Sisteme Integrate  urmatoarele informatii:
 
    O semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze in numele Detinatorului Drepturilor de autor
    Identificarea si localizarea materialului din SITE sau oricare Microsite
    O declaratie scrisa din partea dumneavoastra din buna credinta prin care credeti ca exista material folosit in mod ilegal pe SITE
    Numele dumneavoastra si informatiile de contact (numar de telefon sau adresa de email)
    O declaratie prin care dumneavoastra confirmati ca informatii de la mai sus sunt corecte si ca, sub legea Codului Penal, sunteti detinatorul drepturilor de autor sau sunteti autorizat de acesta sa luati masuri pentru a proteja materialul propriu.
 
Aici sunt informatiile prin care puteti sa contactati unul din reprezentantii Astra Sisteme Integrate  pentru a depune o plangere legata de drepturi de autor
 
Astra Sisteme Integrate
In Atentia :
Calea Grivitei 198, sector 1, Bucuresti
office@astra.com.ro
 
7. Renuntare la Garantie
USERUL ESTE DE ACORD IN MOD EXPRESS CA ORICE UTILIZARE A ACESTUI SITE SI A MICROSITE-URILOR SE FACE CU RISC ASUMAT DE CATRE USER. NICI Astra Sisteme Integrate , NICI PARTENERII SAU ORICARE DINTRE AGNAJATII, COMERCIANTII SAU TERTI AI SAI LA FEL CA SI ANGAJATII, MANAGERII LOR NU GARANTEAZA CA UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A ORICARUI DINTRE MICROSITE-URI SE VA FACE NEINTRERUPT FARA ERORI. NICI NU GARANTEAZA IN NICI UN FEL
 
(i) REZULTATELE CARE PROVIN DIN UTILIZAREA ACESTURI SITE SAU A ORICARUIA DINTRE MICROSITE-URI SAU
(ii) ACURATETEA CONTINUTULUI SAU A ORICAREI INFORMATII, SERVICIU SAU PRODUSE PUSE LA DISPOZITIE PRIN ACEST SITE SAU PRIN MICROSITE-URILE SALE.
 
SITE-UL SI MICROSITE-URILE SUNT DATE INSPRE UTILIZARE „ASA CUM SE PREZINTA”. Astra Sisteme Integrate  PRIN PREZENTA RENUNTA LA ORICE SI TOATE REPREZENTARILE, GARANTIILE SI CONDITIILE, FIE EXPRES FIE IN MOD IMPLICIT, INCLUZAND, FARA A SE LIMITA LA, INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR, IMPOSIBILITATEA LANSARII PE PIATA A PRODUSELOR / SERVICIILOR CU UN ANUME SCOP.
 
8. Limitarea raspunderii
IN NICI UN CAZ NU VA FI Astra Sisteme Integrate  FACUTA RESPONSABILA PENTRU ORICE DAUNA APARUTA IN MOD INDIRECT, ACCIDENTAL, SPECIAL SAU IN CONSECINTA INCHEIERII ACESTURI ACORD.
 
9. Monitorizare
Astra Sisteme Integrate  are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-urilor si a Microsite-urilor tot timpul, incluzand forumuri, mesaje personale numit in continuare ca parte a SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de Astra Sisteme Integrate , si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat. Fara a limita urmatoarele, Astra Sisteme Integrate  isi rezerva dreptul, fara a avea obligatia, de a scoate orice material pe care Astra Sisteme Integrate , la discretia sa, considera ca este in neconcordanta cu prevederile prezente aici sau in orice alt fel asemanator.
 
10. Intimitate
Userul este de acord ca tot continutul generat de el si / sau continutul generat de Astra Sisteme Integrate  care colectiv poate fi numit „Comunitate” este public si nu privat, si deci continutul Userului poate fi citit de catre altii fara cunoasterea acestuia. Astra Sisteme Integrate  nu controleaza sau aproba continutul, mesajele sau alte informatii gasite in Comunitate si deci Astra Sisteme Integrate  renunta la orice fel de responsabilitate privint Comunitatile si alte actiuni care rezulta din participarea Utilizatorului in orice Comunitate, incluzand orice material provocator sau ilegal. In general orice fel de interactiune a Utilizatorului cu SITE-ul (fie ca e in grupuri de discutii, comentarii la un post, etc) e considerata ca fiind neconfidentiala. Daca in particular exista pagini de Internet care permit comunicarea de materiale in SITE si vor fi tratate de Astra Sisteme Integrate  ca materiale confidentiale, acest lucru va fi mentionat pe acele pagini. Prin postarea comentariilor, mesajelor sau a oricarei alte informatii pe SITE sau pe oricare dintre Microsite-uri, Utilizatorul ii acorda Astra Sisteme Integrate  dreptul sa foloseasca aceste informatii pentru promotii, campanii de marketing, cercetari sau in orice alte scopuri legale fara limitari de timp, spatiu sau orice alt fel de limitare. Pentru mai multe informatii cititi va rugam frumos Acordul De Confidentialitate, care face parte integranta din prezentul document de Termeni si Conditii.
 
11. Acordarea Licentei
Prin postarea informatiei pe SITE sau pe Microsite-uri, Userul acorda in mod gratuit, fara limita de timp sau spatiu sau orice alt fel de limitare, in mod gratuit si irevocabil, drepturile de a folosit neexclusiv continutul sau informatia postata pe site. Astra Sisteme Integrate  va putea folosi aceasta informatie prin, fara sa se limita la, reproducere, modificare, publicare, editare, traducere, distribuire. Informatia va fi folosita fie singura fie ca parte a altor metode de comunicare, in orice fel, fara limitari teritoriale. Astra Sisteme Integrate  va avea de asemenea dreptul de a acorda aceasta drept de utilizare partenerilor sai sau altor terti.
 
12. Terminarea acordului
Astra Sisteme Integrate  poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, Astra Sisteme Integrate  are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care conduita Utilizatorului, sau in eventualitatea in care Astra Sisteme Integrate  considera la propria-i discretie sa ca e inacceptabil, nu respecta Termenii Acestui Acord. Prevederile sectiunilor 2,4,5,6,7,10 si 11 vor ramane valabile si dupa terminarea acestui Acord.
 
13. Marci inregistrate
Astra Sisteme Integrate  si www.antiefractie.ro sunt marci. Toate drepturile ale acestor marci inregistrate sunt in mod expres rezervate Astra Sisteme Integrate . Daca nu e altfel mentionat, toate Marcile Inregistrate care apar in SITE sunt proprietatea Astra Sisteme Integrate .
 
14. Continut de tip „Third-Party”
Astra Sisteme Integrate , in mod similar cu un provider de servicii de internet, este un distribuitor (si nu un publisher) a continutului pus la dispozitie de terte persone si de Utilizatori. Astra Sisteme Integrate  nu are mai mult control editorial asupra acestui continut decat o librarie sau o biblioteca sau un stand de ziare. Orice opinie, sfat, declaratie, serviciu, oferta, sau alte informatii puse la dispozitie de terte persone, incluzand alti utilizatori le apartin.
 
In multe din cazuri, continutul disponibil prin SITE reprezinta opiniile sau judecatile a respectivilor autori sau Utilizatori care nu au relatii contractuale cu Astra Sisteme Integrate . Astra Sisteme Integrate  nici nu sustine nici nu este responsabil pentru acuratetea oricarei opinii sau sfat sau declaratie facuta pe www.antiefractie.ro de catre altcineva decat un angajat www.antiefractie.ro care se ocupa special cu acest lucru. In nici un caz nu va fi Astra Sisteme Integrate  responsabila pentru orice pierdere sau dauna cauzata de o informatie postata de Utilizatori.
Daca nu aveti permisiunea scrisa din partea Astra Sisteme Integrate  nu aveti voie sa postati nici un hyperlink catre alt site.
 
15. Legea care guverneaza acordul
Acest Contract se completeaza cu prevederile legislatiei în vigoare cu privire la Protectia Cumparatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, OG 85/2004 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianti si consumatori .
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.
 
II. Acord comercial
Pentru mai multe informatii despre colectarea datelor personale, va rugam sa vizitati Acordul Nostru de confidentialitate. Este necesar sa creati un cont pentru a putea cumpara orice produs. Acest lucru este necesar pentru a va putea pune la dispozitie produsul pentru livrare, pentru a vedea ce cumparaturi ati avut in trecut, pentru a va modifica preferintele si pentru a asigura livrarea produsului.
 
1. Returnarea produselor
In cazul in care Userul care a cumparat un produs doreste sa renunte la cumparare poate sa  o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 7 zile lucratoare de la primirea produsului in scris (prin email la office@astra.com.ro). Astra Sisteme Integrate  va returna Utilizatorului banii care corespund valorii produsului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii.Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate în întregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este în conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. În cazul refuzarii produsului, va rugam sa ne contactati în termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.
 
2. Termeni aditionali si conditii pentru toate produsele puse la dispozitie Astra Sisteme Integrate
 
Toate produsele intra sub incidenta termenilor si conditiilor prezente aici in acfestii termeni sau conditii.
 
Prin accesarea www.antiefractie.ro si prin acceptarea acestor termeni si conditii, dvs. derogati Astra Sisteme Integrate  si toti angajatii sai de vreo cerere, obligatie, dauna, leziune cauzata de sau in legatura cu orice omisiune  in legatura cu un produs sau cu serviciile / bunurile puse la dispozitie.
 
Calea Grivitei 198, sector 1
Tel: 031-425 68 83
Tel: 0729-30 80 90
Fax: 031-425 68 84
Email: office@astra.com.ro
 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

Promoţii

Seif Favor S5 E...

361,76 RON

toate promoţiile

 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu crează obligatii contractuale.
Viziteaza magazinul Antiefractie.ro pe ShopMania